Standhouders Zoetelief 2020

De deelnemende standhouders worden twee maanden voordat het postzegelevenement aanvangt gepubliceerd op deze website. Heeft u interresse? Download het digitale reserveringsformulier op deze website of klik hieronder op de afbeelding van het postzegelvelletje..


Sociaal Cultureel Centrum De Biechten

Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Rosmalen

0

Dit postzegelevenement vindt plaats in de Biechten te 's-Hertogenbosch. Een modern multifunctioneel cultureel centrum waar oud en jong elkaar kunnen ontmoeten en waar vele activiteiten kunnen plaatsvinden in het weekend en door de week.


Er zijn rondom dit centrum voldoende vrije parkeerplaatsen aanwezig om uw personenwagen te parkeren. Het multifunctionele centrum is ook goed met de auto en het openbaar vervoer te bereiken.

Bereikbaar met openbaar vervoer van CS ‘s-Hertogenbosch

  • Stadsbus 3 ( richting Rosmalen) – Bushalte Jan Heijmanslaan
  • bus 158 (richting Veghel) – Bushalte Hintham
  • bus 90 (richting Grave) – Bushalte Hintham

Bereikbaar met openbaar vervoer van Station Rosmalen:

  • Stadsbus 3 ( richting ‘s-Hertogenbosch) – Bushalte Jan Heijmanslaan


ROUTE BESCHRIJVING MET DE AUTO :

Komende vanuit Eindhoven of Tilburg: volg de A2 in de richting Utrecht. Komende vanuit Waalwijk, Utrecht of Oss, Nijmegen: volg de A2 in de richting Eindhoven: Neem A59 richting Oss / Nijmegen, neem meteen de afslag (48), Rosmalen / Berlicum. (Zij die komen vanuit richting Oss / Nijmgen nemen ook afslag 48, Rosmalen / Berlicum en gaan bij de stoplichten rechtdoor!) De overige gaan onder aan de afslag (stoplichten) rechtsaf. Ga onder de snelweg (A59) door en bij de volgende stoplichten linksaf; weg volgen richting Hintham, over het Maximaal-Kanaal. Men gaat (nogmaals) onder de snelweg(A2/A59) door. Let op, de doorgaande weg buigt nu af naar rechts, maar sorteer hier naar links en ga meteen linksaf, "Hintham" op (straatnaam). Neem de tweede weg links, na de verkeersdrempel, de Pastoor van Thiellaan op. Bij de rotonde rechtdoor Vincent van Goghlaan. Sociaal Cultureel Centrum De Biechten bevindt zich aan de rechterzijde.