Postzegels zijn verhalenvertellers, bijzondere "plaatjes"..

De hele wereld in beeld gebracht op kleine stukjes papier, en dan maar zoeken naar nieuwe verhalen. Nieuwe postzegels die nog meer kunnen vertellen. Iedere gevonden zegel wordt "gevierd" en is een aanwinst voor de verzamelaar en de verzamling. Veel van deze postzegels werden ontworpen door bekende kunstenaars, het zijn gewoon sublieme meesterwerkjes.

De 's-Hertogenbossche Filatelistenvereniging, kortweg gezegd HERTOGPOST, is een vereniging van postzegelverzamelaars, waar iedereen op zijn/haar eigen manier inhoud geeft aan deze tijdloze en grenzeloze hobby: filatelie.

Bij HERTOGPOST is er deskundigheid aanwezig op verschillende terreinen van de filatelie. Wij hebben diverse specialisten op het gebied van traditioneel en thematisch verzamelen, albumbladen maken, perfins, persoonlijk postzegels, frankeerzegels enz.. Ook is er veel ervaring in huis met het organiseren van beurzen, ruilbijeenkomsten tot en met grote nationale en internationale postzegelevenementen.

Andere schrijven interresante artikelen in onze maandelijkse HERTOGPOST en houden lezingen, presentaties en workshops tijdens verschillende bijeenkomsten.

Alles wat voor u interessant kan zijn staat op de website van de vereniging. Samen met alle informatie over de vereniging zelf. U vindt de website op www.hertogpost.nl

Klik op onderstaand logo en alle informatie wordt zichtbaar.


Jubileum

Verenigings

Veiling

Hier vindt u te zijner tijd de veilingkavels aan, welke aangeboden gaan worden op de jubileum verenigingsveiling op zondagmiddag 4 oktober aanstaande. Aanvang 14:00u.